Junior Java Developer

 • Type
 • BUDGET 1.00€
 • Durée (mois) 12
 • Pays autre-pays-de-UE
 • Remote NON
 • Offres0
 • Moyenne Tarif selon profil
Réalisez votre mission en étant porté chez
Gagnez 949,78 net / mois En savoir plus

Publiée le 10 février 2021

Active

Description de la mission

Location:  

Landelijk, Landelijk, NL

Junior Java Developer


Werk je graag met de nieuwste technologieën aan development opdrachten bij verschillende klanten lees dan verder!

 

Jouw rol als Junior Java Ontwikkelaar bij @ Atos
Als Junior Java Ontwikkelaar heb je net je diploma op zak of heb je 1-2 jaar werkervaring als Developer. Je bent betrokken bij verschillende development projecten en ontwikkelt samen met collega’s maatwerksystemen voor onze klanten. Verder spar je met collega Javanen in onze Java Professionals Group en bezoek je evenementen als de J-Fall en Devoxx. En natuurlijk lever je een actieve bijdrage aan onze Java Competence groep!

Een voorbeeld van een Atos product dat met Java technologie wordt gebouwd is de e-suite. De Atos e-suite is een platform voor elektronische dienstverlening, zaakgericht werken, documentaire informatievoorziening en gegevensuitwisseling. Met de e-Suite bieden inmiddels meer dan 30 gemeenten uitstekende dienstverlening aan haar burgers, bedrijven en instellingen. De Atos e-Suite wordt gebruikt door in totaal meer dan 1,3 miljoen inwoners.
 
Het team
Ons Java team groeit, zowel in omvang als in kennis en expertise. Atos is een innovatief bedrijf dat met de nieuwste technologieën werkt. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze eigen specialisten hierin mee gaan. Vandaar dat wij veel investeren in persoonlijke ontwikkeling zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen.
 
Als onze toekomstige Java ontwikkelaar start je binnen de practice dies zich specifiek bezighoudt met Java en met alle nieuwe ontwikkelingen in het Java vakgebied. Doordat alle Java kennis binnen deze practice is gebundeld, betekent dat je door meer senior collega’s gecoacht wordt en altijd met je (inhoudelijke) vragen ergens terecht kunt.  Dat je start binnen deze practice, wil niet zeggen dat je daar ook blijft. Jij bepaald zelf samen met je manager hoe je ontwikkeling eruitziet en binnen welk onderdeel van Atos je toekomst verder ligt.
 
Wij vragen

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding richting IT/Development/Informatica
 • Enige ervaring met Java of met Open Source technologie
 • Je bent nieuwsgierig naar producten als Hibernate, Spring en front-end technologieën als Ecmascript/HTML/CSS met frameworks als Angular, applicatie servers, integratie technieken en met omgevings tooling als GIT, Maven, Jenkins en Docker
 • Je blijft graag op de hoogte van trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

 

Wij bieden 
Bij Atos staan IT en IT-innovatie centraal. Voor jou als medewerker wil Atos graag een inspirerende en faciliterende werkgever zijn, zodat jij jezelf zowel vakmatig als persoonlijk blijft ontwikkelen en verbeteren. Vandaar dat wij bij Atos veel trainingen aanbieden. Binnen je team, de regionale afdeling (ook wel unit genoemd) en de Java community heb je uitstekende kansen om door te groeien.
 
Ben je toe aan de volgende carrièrestap? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een technisch specialisme of kiezen voor meer verantwoordelijkheid. Wellicht lonkt het buitenland of spreekt één van de andere divisies van Atos je aan? We nemen jouw wensen en ambitieus serieus en vinden het dan ook erg belangrijk dat we doorgroei stimuleren. Daarom aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
 
Daarnaast:

 • Een goed salaris en een mobiliteitsbudget
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen
 • Werken aan complexe opdrachten bij aansprekende klanten
 • Een innovatieve werksfeer met ambitieuze collega’s en een betrokken manager
 • Een uitgebreid en persoonlijk in te richten arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen.

 

Solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marco Rondeel op +31 (0)6 25006094. Wegens de AVG wetgeving willen wij je vriendelijk vragen te solliciteren via de onderstaande sollicitatie knop.

 

Over Atos
Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

 

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

apply now 

 

Compétences Techniques Requises

Java

Compétences Fonctionnelles Requises

webmarketing

À propos du Donneur d'ordres

Stéphane
61 mission(s) publiée(s) 4 deal(s) gangné(s)
FREELANCER BIDDING (0)

Il n'y a pas d'offres.